Reliability Days 2018: 4 locaties en data

Reliability Days 2018: 4 locaties en data

Sinds de oprichting in 2004 is I-care uitgegroeid tot een internationale speler in Predictive Maintenance en Reliability. Dit jaar organiseren wij nogmaals onze welbekende User Meeting (Reliability Day).

News Calibration & Measurement 13 September 2018

Pour la version française, cliquez-ici.

Dankzij onze sterke groei zal deze editie maar liefst op 4 verschillende locaties georganiseerd worden, om u als klant toe te laten het dichtsbijzijnde evenement bij te wonen.

Na deze dag zal u huiswaarts keren met bruikbare inzichten om uw onderhoudsplannen te optimaliseren, maar evengoed met een innoverende visie op het hele onderhoudsgebeuren zoals wij die met al onze medewerkers bij onze klanten implementeren.

Daarnaast zal u ook kunnen kennismaken met de tools die u ter beschikking staan voor deze aanpak, gepresenteerd door onze Wi-care™ & I-see™ specialisten maar ook door onze leveranciers zoals Flir, Emerson, SDT, Prognost, ...

Waarom organiseren wij deze dagen?

Doel 1:

Met zoveel mogelijk onder u onze professionele aanpak delen met betrekking tot producten, dienstverlening en klanten-ondersteuning.

Doel 2:

Onze klanten de kans geven met elkaar te netwerken en best-practices te delen.

Doel 3:

Onze ervaringen met en bij klanten te delen, zodat u daar ook gebruik van maken in uw Reliability en Predictive maintenance aanpak.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze interessante en leerrijke dag!

 

De 4 locaties en data zullen zijn

Dit programma is van toepassing op User Meetings in Mons et Rouen


Dit programma is van toepassing op User Meetings in Leuven en Tilburg